2021-03-26 07:52:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Váratlan események zavarják meg a lelki nyugalmadat

Napi horoszkóp március 26-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint az elismertség, melyet a munkában szereztél, jót tesz az önbizalmadnak. Szerencsére mostanában sokan ki is fejezik a hálájukat, és azt, hogy milyen sokra is értékelnek. Ez jó kiindulópont a mai napon is, és átsegít egyéb gondjaidon.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Még ha a tények egyértelműnek is mutatnak valamit, akkor is igyekezz kicsit mögéje nézni a dolgoknak. A felszín néha egészen más mélységet takar. Egy komoly döntés meghozatala előtt érdemes lenne mélyebbre ásni.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold a Szűz jegyében jár. A csillagok ma különösen kegyelté tesznek abban, hogy elérd végre a rég óhajtott eredményeket. Az nem az ő hibájuk, ha esetleg nem tölt el maradéktalan örömmel a célba érés. Talán nem is pont erre vágytál?

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Elkerülnek a viták, ma végre konfliktusmentes napra számíthatsz. Még azokkal is harmonikus lehet a viszonyod, akikkel egyébként kutya-macska barátságot tartasz fenn. Használd ki ezt az időszakot a régi problémák megoldására!

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Egy régi ellenség ma az utadba kerül, és meglepő módon barátként viselkedik. Mielőtt gyanakodni kezdenél, inkább kérdezz rá a régi konfliktusra. Lehetséges, hogy az illető már régen el is feledte az egészet, és most egészen másképp néz rád.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold már a Szűz jegyébe lépett. Ha ki akarsz állni egy ügy mellett, és fontos neked a siker, akkor nagyon fontos, hogy azonosulni tudj vele. Ha te magad sem hiszel benne, akkor azt sem várhatod el, hogy más higgyen. Győzd le végre a kételyeidet!

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Jobb lenne, ha megőriznéd a hidegvéredet, és akkor sem esnél pánikba, ha váratlan helyzetbe kerülsz. Könnyen lehet, hogy olyan emberrel találkozol ma, akinek a jelenléte valamiért zavarba hoz. Kezeld lazán a dolgot!

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Már kora reggel rájössz, hogy nem alakulhat minden úgy, ahogy azt eltervezted. És ez végre nem elkeserít, hanem inkább örömmel tölt el. A váratlanság mindig magában rejti a jó fordulat lehetőségét. Ezt már megtanultad.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Bármilyen nehezedre esik is, ma állást kell foglalnod bizonyos kényes kérdésekben. És muszáj lesz pártatlannak maradnod, habár olyasvalakiről is szó lehet, aki nagyon kedves a szívednek. Uralkodj az érzelmeiden!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Váratlan események zavarják meg a lelki nyugalmadat, de az utóbbi időben már alaposan hozzászokhattál a váratlansághoz, szóval nem kell, hogy ez különösebben megrázzon. Alkalmazkodj, és tanulj meg elengedi dolgokat.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A fejedben csak úgy cikáznak a gondolatok, állandóan újabb és újabb utakat keresel. Nagyon helyes, ha keresed az utadat. A mai napon rá is találhatsz valamire, amin végre esélyes lenne el is indulnod. Legyen hozzá bátorságod!

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Nem kellene engedned, hogy a hangulataid irányítsanak. Így ugyanis könnyen a téged manipuláló rosszakarók kezébe kerülhetsz. Vedd észre a bajkeverők hátsó gondolatait, és őrizd meg a higgadtságodat. Kinek menjen ez, ha nem épp neked?

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: